Romjul

Heihei 🙂 

Det her vært lite blogging i det siste, men kommer med en liten oppdatering nå. Julen har vært veldig fin og rolig. Mye regn og grått 1. og 2. juledag, så da fant jeg og Nina ut at det ville passe fint med en shoppingrunde. 2.juledag kalles «boxing day» her og alle butikker har STORSALG som kalles «boxing sale». Navnet kommer av av alle tjenere og handelsmenn fikk julegaver av sine overordnede på denne dagen, en gave de kalte «Christmas Box». 
Inne i sentrum åpnet kjøpesenteret kl5 på morningen(!) og her i Junction åpnet det kl7. Vi ville sjekke køa og alle crazy folk som drar på et kjøpesenter kl 7 på morningen og stilte spente opp 07.00. Der var det bare én åpen butikk og folketomt… Vi endte med å sitte i en time og vente til butikkene åpnet :p 
BildeJeg falt for disse skoene og endte opp med de oransje.

Ellers ble det litt nye klær og en isbitform :p Bilde

Vi er igang med å prøve ut oppskriftene i «Jamie’s 15 minutes meals». Den første vi testet ut het «Glazed Sizzling Chops». Nydelig lam marinert med honning, rosmarin og soyasaus sammen med friske grønnsaker og makaroni. Terningkast: fire 😉BildeNesten som i boka ;p

I dag laget vi «Grean Tea Salomon». Laksen smøres inn med teblader, salt og pepper. Vi klipte bare opp en tepose og strødde over innholdet. Grønnsakene fikk koke sammen med litt soyasaus, honning, chilli og litt koriander. Helte av vannet og satt igjen med en litt søtlig og salt smak.BildeVi gjør vårt beste.

3. juledag dro vi på stranden en tur. Etter 5 min forsvant sola bak ei sky og vinden tok seg opp. Den stappfulle stranden ble plutselig bare halvfull. Vi prøvde å holde ut, men etter en halvtime var vi nesten begravde i sand, og hånddukene syntes nesten ikke lengre. Til kvelden Skulle vi på restaurant, så jeg og Lars innviet den nye mangoliqueuren i en dessertsmoothie til noen diverse spill før vi skulle ut. Brukte bare mango, liqueur og isbiter. Jeg likte den skikkelig godt, mens for Lars ble den i søteste laget.BildeOh no!! Der raste tårnet.. 

Vi dro med Christina, Stian, Camilla og Nina til restauranten «Rice Pot». Nydelig mat og «BYO – Bring Your Own» drikke, der valget falt på vin for oss alle. En jente hadde også fødselsdag mens vi var der. Da slukket de lyset i hele restauranten og hun fikk en kake med lys på. Alt i alt en veldig koselig julekveld 🙂BildeBlås!

Ha en fortsatt fin jul 🙂 

– Lene & Lars

Reklamer

One thought on “Romjul

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s