Varmt ute!

… Ja, i dag var vinden varm, til en forandring. Her har alltid vært en småkjørlig bris, men ikke denne dagen! Med den varme vinden kom det også torden og lyn og regn..

Et lite bilde fra lørdagens festligheter. Både Christina og jeg med nytestede frisyrer. The dougnut and the braids (eng: flette) Bilde

Beklager dårlig bilde, men måtte bare få med disse drinkene. Bringebærsaft og eplejuice, det ble knall farge, og knall smak 😉

Tirsdag prøvde vi pole dancing. Trodde faktisk ikke at det skulle være så tungt, men fy søren vi kjente det! Så har vi lært at mye hud ikke er til show off, hud gir faktisk det beste grepet!

BildeTro det eller ei, men noen triks klarte vi til skutt :pBilde

Jeg og Lars gikk litt lei lesing i dag og bestemte oss for å trimme en tur i parken. Det skulle bli en kjapp tur siden vi lese til midtsemester- eksamener. Men fy søren så det blåste i dag! Bare på veien til junction fikk vi mye sand i øynene og Lars fikk til og med en liten trebit i øyet. Vi stoppet derfor der og endte opp med en over to timers shoppingrunde i stedet. I treningsklær. BildeNoe av dagens fangst. Har lenge lengtet etter en god caps å løpe i, godt å dekke ansiktet for solen. Og så investerte jeg i et sport armband, som jeg kan legge iphonen i på joggetur. Fint med favorittmusikken på øret 🙂 Trengte noen fine sko til å gå på middager, kino eller byen med. Greit at det ikke er så høye, og heller komfortable å gå i.BildeSlik ser capsene ut på. Kenguru!! 😀 Litt turister daaa..

Bare en arbeidsdag igjen nå, så er det snart helg igjen 🙂

Take Care ❤

– Lene & Lars

Reklamer

2 thoughts on “Varmt ute!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s