China Town

Fredagens vandring i Chinatown!! Jeg, Christina og Lars tok tempen på kveldsmarkedet!BildeMeg og Christina foran inngangen til The Night MarketBildeNoe for enhver smakBildeHihi..BildeMange dufterBildeHailever- olje med navnet mitt på ;oBildeStekte deigballer med octipus (blekksprut) i. Tørket og finhøvlet fiskekjøtt over. Vi prøvde en hver, de var overraskende gode.

BildeEn Japansk Hontu Pancake. Den er laget av to små sammenstekte pannekaker. Før de blir stek sammen legger kokken på ønsket fyll. Det var mye å velge i; røde bønner, ost, jordbær, vaniljekrem, grønn te eller sjokolade. Som de søtmomsene vi er, ble det myk puddingaktig sjokolade i midten. Røde bønner ble rett og slett for sært :p

BildeLars kjøpte en vanligere variant dessertpannekake, med oreo- og TimtamkjeksBildeTrance dansende kineser! Umulig å ikke legge merke til denne karen. Bilde

En av tebarene i China Town hadde alle mulige typer tebasert drikke. Pæremelk-te, aprikos, grapefrukt, kaffe, vanilje. Varm eller kald, Sukret eller Usukret, med eller uten melk og mange smoothies!
Jeg kjøpte Gelé melkete. Melk og gelé laget av te helles oppi kald te, super god og fin avsluttning på chinatown besøket. Legg merke til det tykke sugerøret, godt å ha!

(Den kuleste teen de hadde kalte de for Pearl tea. Jeg hadde utrolig lyst å prøve, men de var utsolgt. Da er det små bobbler i teen som du knuser i munnen. Inni dem er det mer te. Morsomt konsept. Finnes en artikker om dette fra db.no her: http://www.dn.no/d2/d2mat/article2437077.ece)

 

– Lene og Lars

Reklamer

3 thoughts on “China Town

  1. Tebar må vere drømmen for deg, Lene. Mange inntrykk ser eg, bra du har bloggen til dine uttrykk. Forsett med dette er bra. Glad i deg, og kos deg :-). Hils Lars:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s